07. januar 2019

24. januar: Debatmøde om bæredygtige rejser og turisme

 
Danske Rejsejournalister inviterer til debatmøde i København
Er bæredygtige rejser og turisme en illusion? 
 
 
 
Mødet finder sted torsdag 24. januar, Hotel Axel Guldsmeden, Colbjørnensensgade 14, 1652 København V, jklokken 16 til 18.
 
 
 
 
Klimaforandringer er en af de største udfordringer, verden står over for, og rejsebranchen bidrager i høj grad til problemet. Flyrejser, lokal transport, hotelophold, forplejning og aktiviteter medfører både CO2-udledning og et stort ressourceforbrug.
 
Men kan rejsebranchen også bidrage til at løse klimaudfordringen? Er bæredygtig turisme overhovedet en mulighed? Eller blot et smart begreb, som rejsebranchen kan stive sin grønne samvittighed af med? Og efterspørger kunderne bæredygtige rejser og hotelophold? Skal vi droppe weekendturen til London og vinterferien i Thailand? Eller er der andre løsninger?
 
Vi har indbudt en række aktører i rejsebranchen til paneldebat om et højaktuelt emne, som alle i branchen bør forholde sig til. De fire paneldeltagere kommer fra virksomheder, der hver især arbejder med miljømæssig bæredygtighed som en del af deres grundlag. Hør om deres indsats og holdninger til klimaudfordringen og bæredygtighed i rejsebranchen – samt om deres udfordringer.
 
Til at debattere i panelet er: 
• Luca Harrasser Burmeister, adm. direktør, CC Travel
• Thomas Friis Rasmussen, direktør, BCD Travel
• Trine Richter, hoteldirektør, Green Solution House, Bornholm
• Kirsten Aggersborg, kommunikationschef og chef for bæredygtighed, Guldsmeden Hotels
 
Vi starter kl. 16.00 med paneldebat til senest kl. 17.45. Der serveres kaffe/te og kage, og efter debatten bydes på et glas vin i hotellets bar.
 
Deltagergebyr 100 kr., som betales kontant ved indgangen.
 
Tilmelding skal ske på info@rejsejournalisterne.dk senest kl. 12.00 mandag den 14. januar 2019.
 
Udeblivelse uden afbud senest 19. januar 2019 medfører et no-show gebyr på 250 kr.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
 
 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle