Julenyhedsbrev 1 – 2021

Rigtig god jul til alle
Kære alle

2021 nærmer sig sin afslutning. Ligesom vi troede, at vi var over det værste med snart 80 procent af befolkningen vaccineret, er der lukket mere eller mindre ned igen. Branchen bløder stadig, og aktiviteter som presserejser, pressemøder, møder af faglig karakter og workshops har været stærkt begrænsede.

Det er, som om det er svært at komme i gang igen for os alle – i hvert fald har vi ikke kunnet samle nok interesse for vore to sidste medlemsmøder i efteråret. Det er vi kede af, og bestyrelsen overvejer nu den videre strategi i forhold til medlemsmøder.

Egentlig havde vi allerede et møde på plads den 5. januar med fokus på bloggere, influencere og rejsejournalistik. Den aktuelle coronasituation taget i betragtning venter vi et par dage med den endelige beslutning. I hører nærmere.

Vi er også i gang med at planlægge et møde med ANTOR, det bliver den 9. februar kl. 16 på hotel Guldsmeden Bryggen, København. Invitation følger, men sæt X i kalenderen allerede nu.

Trods den forhåbentligt kortvarige nedlukning regner arrangørerne af Ferie for alle i Herning med, at messen gennemføres fra 25. til 27. februar 2022. 

Vi regner derfor med at kunne uddele Havfrueprisen i Herning.  Prisen går til en person, et firma eller en organisation, som har bidraget med noget særligt for indlandsturismen i det forløbne år. Gode forslag er meget velkommen.

Prisen Årets Rejsejournalist ændrede vi sidste år til Årets Rejseformidling, men på grund af covid-19 uddelte vi den ikke. Det satser vi på at gøre i slutningen af 2022. Prisen kan gå til en rejsereportage, en fotoreportage, en video, podcast m. v. Og vi vil give den til et produkt skabt af rejseformidlere også uden for medlemskredsen.  

Vi vil endnu engang opfordre alle til at tjekke deres kontaktinformationer på vores hjemmeside. Er navn, telefonnummer og ikke mindst mailadresse korrekt? Hvis ikke, så send rettelser hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk.

Generalforsamling: Der indkaldes til den årlige generalforsamling onsdag den 3. marts kl. 11.00. Den holdes på hotel Wakeup i Borgergade, København. Dagsorden udsendes i januar 2022.
Husk at forslag til generalforsamlingen skal sendes til bestyrelsen senest en måned før.

Vi ønsker alle medlemmer med familier en rigtig god jul og et forrygende nytår. På gensyn i 2022.

Venlig hilsen
Bestyrelsen
Scroll to Top