Glædelig jul og godt nytår

2019 nærmer sig sin afslutning. Her følger status over året der gik.
Vi åbnede med debatmøde om ”Rejser og bæredygtighed”, et emne der senere på året satte dagsordenen ikke mindst under klimatopmødet. Senere på foråret var overskriften ”Back to Nature”, hvor forskellige rejsearrangører på et velbesøgt møde fortalte om trenden og den stigende efterspørgsel efter aktive ferier i naturen.
Naturen i den danske turisme havde ikke samme interesse. Et besøg i efteråret til bl.a. Skovtårnet ved Gisselfeld Gods måtte aflyses på grund af manglende tilmeldinger.  En todages tur til Østersfestival på Rømø, som vi formidlede videre til medlemmerne, blev også aflyst. Ifølge arrangørerne pga. manglende opbakning fra sponsorerne.
På årets sidste arrangement 2. december i Voxeværket var der både godt fremmøde, julehygge og spændende foredrag, ”Hvis jeg overlever det her …” af naturfotograf og tv-vært Hans Egede-Lassen.

Ferie for Alle
Traditionen tro arrangerede vi fælles bustransport til Herning i februar, hvor Havfrueprisen blev uddelt for 17. gang til Fårup Sommerland. Forslag til modtager af Havfrueprisen i 2020 (til en person eller et firma, der har gjort en speciel og prisværdig indsats for danskerne på ferie i Danmark) bedes indsendt på info@rejsejouralisterne.dk inden årets udgang.
Desværre må vi opgive bustransport i 2020. Ferie for Alle har besluttet at rykke åbningen til 8.30, hvilket dels vil kræve afgang fra København 4.30, dels kræve to chauffører og gøre transporten økonomisk umulig. Foreningen vil være behjælpelig med formidling omkring fælles privat transport.
Også Årets Rejsejournalist er tidligere blevet overrakt i Herning. Bestyrelsen har besluttet, at prisen ikke nødvendigvis skal overrækkes hvert år. Desuden skal prisoverrækkelsen fremover foregå på et andet tidspunkt og et sted, hvor flere af medlemmerne kan være til stede.

Nye medlemmer
Siden sidste nyhedsbrev har vi budt velkommen til Gunhild Riske som mediemedlem.
Husk at tjekke jeres kontaktinformationer på vores hjemmeside. Er navn, telefonnummer og mailadresse korrekt? Hvis ikke – så tøv ikke med at sende rettelser hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk.
Vi arbejder p.t. med en ajourføring og forbedring af vores hjemmeside.

Generalforsamling
Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag 10. marts 2020. Dagsorden med tid og sted udsendes i januar 2020. Husk at forslag til generalforsamlingen skal sendes til bestyrelsen senest en måned før.
Vi ønsker alle medlemmer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår og på gensyn i 2018.   

Venlig hilsen bestyrelsen.

Scroll to Top