Get Together med ANTOR Denmark

Verden er under forandring, men det, der ikke forandrer sig, er, at vi har lyst til at rejse og holde ferie med dem, vi holder af. Vi vil ud i verden, opleve nyt, indtage eksotisk mad, smage ukendt øl, danse til inciterende, nye rytmer og se spændende museer, seværdigheder og kulturer folde sig ud i gader og stræder.

Men hvad sker der af nyt på de rejsemål, som mange danskere allerede sværger til? Og savner journalister, influencere og YouTubere ny viden og inspiration fra rejsemålene?

ANTOR Denmark og Danske Rejsejournalister tog for et par år siden et nyt initiativ om at lade netop ANTOR Denmarks turistkontorer mødes med dem, der egentlig fortæller de gode historier i pressen og på alle tænkelige platforme. Den succes gentager vi nu ved et hyggeligt arrangement:

Dato og tidspunkt: Den 14. november, klokken 16:00 – 19:00.

Sted: Kælderen hos Tysk Turist Information i Amaliegade 13 København (ved Amalienborg). Der bliver et let traktement samt vin, øl og vand.

Formålet med arrangementet er i samarbejdets navn at tilbyde alle at få sat ansigt på hinanden, lære hinanden endnu bedre at kende og udveksle ideer til konkrete rejser, vinkler, nyhedsbreve, SoMe-aktiviteter, etc. ANTOR-landene vil præsentere deres årstemaer og indsatsområder.

Arrangementet er gratis.

Tilmelding senest den 7. november på: info@rejsejournalisterne.dk

Ved no-show skal der betales et no-show gebyr på 100,-

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Danske Rejsejournalister og ANTOR Denmark

*ANTOR/Association of National Tourist Office Representatives:
Austria, Atout France, Cyprus, Croatia, Flanders, Germany, Great Britain, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Portugal, Spain, Thailand

Scroll to Top