Get together med ANTOR

Et nyt rejseår, 2022, er i gang, og mere end nogensinde har vi brug for en saltvandsindsprøjtning. Ikke bare er det gråt og koldt på egne breddegrader, for mange af os har rejseaktiviteterne ligget på et absolut minimum de seneste snart to år.

Men hvor begynder du din rejseplanlægning efter to år i dvale? Og er du up to date med eksotiske nyheder og situationsrapporter fra Portugal, Frankrig, Malaysia og de andre *ANTOR-lande, så du kan rejse målrettet og få de historier på blokken, du ønsker?

Måske skal kontakterne på turistkontorerne blot støves af? Måske har du behov for helt nye kontakter? Under alle omstændigheder håber vi, at inspirationen fra en række forskellige lande kan være velkommen.

Et nyt initiativ, som ANTOR Denmark og Danske Rejsejournalister har taget i fællesskab, betyder, at vi nu får mulighed for at mødes i en workshop, som blandt andet tager højde for små bilaterale møder, bred mingling og lidt lækkert til ganen.
 
Dato og tidspunkt: Den 9. februar 2022, kl. 16:00 – 20:00.
Sted: Scandic i Kødbyen, Skelbækgade 3A, København V

 
Formålet med arrangementet er i samarbejdets navn at tilbyde ANTOR-landene og journalister samt influenter at få sat ansigt på hinanden, lære hinanden at kende og udveksle ideer til konkrete rejser, vinkler, etc.

Forud for arrangementet vil ANTOR-landene præsentere deres årstemaer og indsatsområder på ANTORs hjemmeside antor.com

Arrangementet er gratis.

Tilmelding senest den 27. januar på: info@rejsejournalisterne.dk
Ved no-show skal du betale et gebyr på 100 kr.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Danske Rejsejournalister og ANTOR Denmark

*ANTOR/Association of National Tourist Office Representatives

Scroll to Top