Invitation til Ferie for Alle

Det glæder Danske Rejsejournalister og MCH Messecenter Herning at kunne invitere til den officielle åbning af Ferie for Alle i Herning.

Åbningsarrangementet finder sted: Fredag d. 24. februar fra kl. 08.15 i Auditoriet på 1. sal ved Indgang Vest, hvor MCH byder på morgenmad.

Program:
Kl.  8.20: Velkomst v/administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Formanden for Danske Rejsejournalister Kirstine Krefeld orienterer om den tidligere Havfruepris, som uddeles i Hal M på Store Scene kl. 11.15 under nyt navn.

Åbningstale ved TV-vært Bubber (Niels Chr. Meyer) om hans oplevelser på den afrikanske savanne.  

Officiel åbning af Ferie for Alle 2023 og fejring af 25-års jubilæum. 

Tilmelding til åbningen er ikke nødvendig, men husk at akkreditere dig hos MCH på deres hjemmeside.  Alle, der deltagere i bussen fra København, er automatisk akkrediteret og tilmeldt frokosten kl. 13.00.

Kl. 11.15: Uddeling af Danske Rejsejournalisters Havfruepris (med nyt navn) på den store scene i hal M.

Kl. 13.00: Danske Rejsejournalisters frokost finder sted i Midtsalen i Hovedbygningen på 1. sal ved Indgang Vest. Der serveres frokostbuffet samt en øl/vin/vand. Frokosten er sponseret af MCH Messecenter Herning, ligesom MCH har været så generøs igen at være sponsor for vores pris.

Tilmelding til frokosten for de medlemmer, der ikke er med bussen fra Købehavn, er nødvendig senest onsdag den 15. februar klokken 12.00 på e-mail til info@rejsejournalisterne.dk. Afbud senere end to dage før betyder opkrævning af et no show-gebyr på kr. 200.

Fra København er der arrangeret bustur til Herning med afgang fra DGI Byen i Ingerslevsgade kl. 07.00 fredag den 24.2. Der er endnu ledige pladser i bussen, så du kan stadig nå at komme med. Pris kr. 200.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Danske Rejsejournalister og MCH Messecenter Herning.
Scroll to Top