Invitation til medlemsmøde – august 2021

Medlemsmøde om hotelsituationen
 
Kære alle

Mens der lukkes op overalt i samfundet, og vi så småt begynder at rejse igen, er der en branche, som virkeligt har blødt under coronapandemien: de danske hoteller – ikke mindst de københavnske – som har måttet skære drastisk eller lukke helt.

På den baggrund har Danske Rejsejournalister inviteret ledende aktører til debatmøde med fokus på, hvordan hotellerne har klaret sig det sidste godt halvandet år.

Torsdag den 26. august kl. 16.00 hos PR Wise, Jægersborg Alle 1 D, Charlottenlund (tidligere Danmarks Akvarium).

I panelet deltager: Adm. direktør Peter Høeg, Villa Copenhagen Direktør Jens Frank Mikkelsen, Crown Plaza Adm. direktør Peder Madsen, Hotel Koldingfjord Adm. direktør Jørgen Christensen, Small Danish Hotels Vores formand Hanne Høiberg vil være ordstyrer.
  Vi fokuserer på følgende: Hvordan har corona-situationen påvirket jeres forretning? Hvad har I skabt af nye initiativer for at kompensere for tabet? Og for at komme ovenpå igen? Hvornår regner I med, at situationen er normaliseret? Den politiske håndtering? Hotelsituationen i Danmark generelt: Er der overkapacitet i markedet? Ser I frem til efteråret og vinter og masser af gæster? Hvad vil der ske, hvis de udenlandske turister fortsat udebliver? Der serveres kaffe/tee, vand og efter mødet et glas vin. Deltagelse er gratis.
Tilmelding senest tirsdag den 24. august på info@rejsejournalisterne.dk.
Udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementet medfører et no show-gebyr på kr. 250.

Vi håber på et spændende møde. Vel mødt!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Mødelokalet er i den sydligste bygning i det tidligere Danmarks Akvarium. Her kan vi være maksimum 35 deltagere. Du kommer til stedet efter cirka 10 minutters gang fra Charlottenlund station eller du kan tage en bus fra Hellerup station – cirka 10 minutters køretid. Enten rute 23 eller 171. Der er gratis parkering, hvis du kommer i bil.
Scroll to Top