Nyhedsbrev juli 2021

Kære alle

Langt om længe ser det ud til, at vi er på vej mod et mere normalt liv efter næsten et års Corona-restriktioner. I hvert fald lukker flere og flere lande op for turister, og invitationerne til presserejser er begyndt at lande i mailboksen. Vi glæder os.

Vi ved, at det har været hårdt for vores medlemmer med manglende indtægter. Vi håber, at I har undersøgt mulighederne for at få støtte gennem en af de økonomiske hjælpepakker. Blandt andet har Dansk Journalistforbund forhandlet en aftale igennem for freelancere.

Siden sidste sommer har vi holdt både virtuelle og fysiske medlemsmøder, og vi kunne igen mødes fysisk, da vi holdt et par møder i foråret og igen til vores generalforsamling. Det var dejligt at møde knap 30 af jer til generalforsamlingen den 25. maj.

Vi har desværre måttet aflyse et medlemsmøde i Billund på grund af manglende tilslutning, ligesom vi på grund af travlhed i hotelbranchen har måttet udsætte et planlagt møde om hotelsituationen under og efter Corona. Mødet er nu fastsat til torsdag den 26. august og holdes som gå hjem-møde. Vi regner med et panel på fire-fem hoteldirektører fra de store hotelkæder i Danmark og håber, at I vil reservere eftermiddagen. Invitation følger.

På generalforsamlingen var der genvalg til hele bestyrelsen samt til kasserer og revisor. Tak for det og tak fordi I har støttet foreningen i en svær tid. Referat af generalforsamlingen ligger på hjemmesiden.

Den nye version af danskerejsejournalister.dk er blevet godt modtaget. Vi beder fortsat om, at alle tjekker deres medlemsoplysninger på adresselisten og indsender rettelse så hurtigt som muligt til info@rejsejournalisterne.dk, så vi kan få rettet evt. fejl og mangler.

Vi håber, at I er friske og raske – og ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer. Vi ses til august.

De bedste hilsner fra bestyrelsen.

Scroll to Top