Vil klimabevidsthed og flyskam få os til at vælge togrejser til?

Danske Rejsejournalister inviterer til debatmøde i København:

Torsdag den 3. september 2020 kl. 16 hos PR Wise, Jægersborg Alle 1 D, Charlottenlund (tidligere Danmarks Akvarium)

Selv om vi langt fra har nærmet os ”normale tilstande” som før coronapandemien, er et debatmøde omkring togrejser ikke blevet mindre relevant. Efter at adskillige forbindelser med nattog gennem Europa for få år siden blev sparet væk, fordi de blev udkonkurreret af lavprisflyselskaber, er kombinationen stigende klimabevidsthed/snigende flyskam på vej til at vende billedet – også fordi mange danskere har lært at sætte tempoet ned og nyde at rejse på en anden, langsommere måde.

Eksempelvis lancerede et jernbaneselskab i Hamburg denne sommer nattog fra Sild til Salzburg og retur, ligesom det svenske Trafikverket har annonceret, at der mellem 2022 og 2023 oprettes nye forbindelser med nattog mellem Malmø over København til Køln, hvorfra der er forbindelse til bl.a. Amsterdam, London og Paris. Så langt er vi desværre endnu ikke i Danmark. Men forhåbentlig kommer det.

Vi har indbudt en håndfuld relevante aktører til debat om et aktuelt emne, som alle i branchen bør forholde sig til. Panelet består af:

• Britt Sallingboe, forfatter, togrejsende, Facebook-bestyrer og meget mere
• Niels-Otto Fisker, kommunikationschef DSB
• Jakob Skov Johansen/Lau Holmelin, togrejsebureauet GrønRejs
• Peter Rasmussen, Silver Tray, planlægnings- og bookingplatform for togrejser
Vi begynder kl. 16.00 med paneldebat til senest 17.45. Der serveres kaffe, te og kage til arrangementet.
Deltagergebyr 50 kr. betales kontant ved indgangen.

Tilmelding skal ske på info@rejsejournalisterne.dk senest 21. august 2020.

Udeblivelse uden afbud senest 2. september 2020 medfører et no-show gebyr på 250 kr.

Vi har fundet et mødelokale, hvor vi kan være maksimum 35 deltagere i en af de bygninger, der tidligere husede Danmarks Akvarium på hjørnet af Jægersborg Alle og Strandvejen. Du kommer til stedet efter små 15 minutters gang fra Charlottenlund station eller med bus fra Hellerup station – cirka 10 minutter. Enten rute 23 eller 171. Der er gratis parkering, hvis du kommer i bil.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Scroll to Top