Virtuelt medlemsmøde: Hvordan kommer rejsebranchen i gang igen?

Vi går lysere tider i møde og ser frem til snart igen at kunne holde vores møder fysisk. Men februar står stadig i nedlukningens tegn, og derfor iler vi med at invitere til virtuelt debatmøde allerede i næste uge: Torsdag den 11. februar kl. 14-15.

Emnet er: ”Hvordan arbejder rejsebranchen på at komme i gang, når det igen bliver muligt at rejse?”

Det er lykkedes at stable et panel på benene bestående af direktør Heidi Maak fra Vitus Rejser, direktør Miriam Bisgaard Christiansen, Nilles, salgs- og indkøbschef Jesper Ewald, FDM Travel, og pressechef i Albatros Travel, Steen Albrechtsen.

Alle fire bureauer er allerede i gang med annoncering af rejser i sommeren og efteråret 2021.

Det er tanken, at hver paneldeltager får 5-7 minutters oplæg. Efterfølgende vil der være 30 minutter til spørgsmål og debat.

Bestyrelsen har i øvrigt besluttet, at fysiske møder vil blive gratis for deltagerne resten af året.
 
Generalforsamling 2021
Med hensyn til vores generalforsamling skal den ifølge vedtægterne holdes senest med udgangen af marts måned. Vi har planlagt den til 10. marts, men hvis forsamlingsforbuddet ikke bliver løftet til minimum 30 personer, håber vi, at medlemmerne er indforstået med, at vi måske først kan holde en fysisk generalforsamling i april/maj måned.

Vi mener, at det er vigtigt at mødes fysisk, fordi bestyrelsen har forslag om vedtægtsændringer, som vi skal stemme om. Desuden er der valg til bestyrelsen.

I første omgang håber vi, at mange af jer har lyst til at deltage i det virtuelle medlemsmøde torsdag den 11. februar.

Der er tilmelding som sædvanlig på info@rejsejournalisterne.dk senest tirsdag den 9. februar kl. 12.
Efter tilmeldingen vil du få tilsendt et link, så du kan logge ind på din computer og deltage i mødet. Husk at computeren skal have kamera og højttaler.

Scroll to Top