Har corona skabt nye muligheder?

Invitation til medlemsarrangement den 15. juni i Legoland, Billund.

Jyllands tre store forlystelsesparker Randers Regnskov, Legoland og Universe Science Park inviterer på flere nyheder til sommer. Randers Regnskov har f.eks. længe haft et brændende ønske om at holde fritlevende gekkoer, og efter totalrenovering af slangetemplet er det blevet muligt at opleve små jomfrugekkoer. Legoland inviterer på et helt nyt, action-mættet land, The Lego Movie World univers. Mens en af flere nyheder i Universe Science Park på Als er de interaktive områder Fire Zone.

De nye aktiviteter, bl.a. skabt under corona-nedlukningerne, er i fokus i Danske Rejsejournalisters panel-debat den 15. juni hos Legoland i Billund. Her vil Henrik Herold, direktør i Randers Regnskov, Torben Kylling Petersen, Universe Science Park, og Christian Woller, direktør i Legoland, udgøre panelet. Foreningens formand Hanne Høiberg er ordstyrer.

Under debatten vil vi belyse spørgsmål som:
Hvordan har corona-situationen påvirket jer?
Hvad har I skabt af nye initiativer og tiltag for at kompensere for det økonomiske tab under corona? Og for at komme ovenpå igen?
Hvornår regner I med, at situationen er normaliseret?
Den politiske håndtering: Hvordan har den været?
Ser I frem til den forestående sommer og masser af gæster – og hvad hvis de udenlandske turister udebliver?

Programmet ser således ud:
11.45 Ankomst til Legoland.
12.00 Frokost.
13.00 Paneldiskussion.
14.30 Kaffe og kage med præsentation af nyhederne i Legoland.
16.00 Tak for i dag.

Deltagelse er gratis, og bestyrelsen håber virkelig, at I vil slutte op om medlemsarrangementet – ikke mindst vores medlemmer vest for Storebælt. Medlemmer øst for Storebælt er naturligvis også velkomne, og vi satser på at organisere privat samkørsel fra Storkøbenhavn, således at vi deles om udgiften til benzin og broafgift.

Tilmelding senest den 5. juni på info@rejsejournalisterne.dk.

Afbud eller udeblivelse senere end 48 timer før arrangementet medfører et no show-gebyr på kr. 250. Vi håber på et spændende møde. Vel mødt – og husk gyldigt coronapas/negativ test som højst er 72 timer gammel.

Venlig hilsen Bestyrelsen, Danske Rejsejournalister.

Scroll to Top